dijous, 14 de maig del 2015

LLIBERTAT AMB CÀRRECS PEL CAP DE CAMPANYA D'ARA REUS

UN EXCÉS DE ZEL AMB LA IMATGE DE CERVERA HA PROVOCAT MÉS D'UN ENSURT


REDACCIÓ.- Aquest matí, agents del cos de Mossos d'Esquadra han detingut a Daniel R. A. com a responsable de campanya d'Ara Reus. Se li imputen sengles delictes d'atemptat al bon gust i per omissió estètica en material de difusió pública. La denúncia de fiscalia ve originada per les fotos del candidat d'aquesta formació política que pengen de fanals i cartelleres diverses de la ciutat, en les quals es pot veure un hiperretocadíssim Jordi Cervera que recorda més a les fotos de difunts que els familiars col·loquen als ninxos i làpides del cementiri, que no a la imatge que hauria de promocionar el vot per Cervera i Ara Reus.
Foto esquerra retocada pel tanatopràctic. Foto dreta: promocional de Cervera de 2012. FONT: Sr. Google
Daniel R. A. ha confessat que per la sessió fotogràfica de campanya es van demanar els serveis d'un tanatopràctic al·legant que "aquests professionals del maquillatge són capaços de treure vint anys a un difunt, així que vam pensar que ens deixaria el Jordi fet un xavalin".  I ha afegit que "volíem donar un aire fresc al candidat donat que ja és la tercera vegada que es presenta". Així, l'equip de campanya va contractar els serveis de l'estilista Juan Desmaquillado que està especialitzat en tanatopràxia. Les fotografies, per tant, no han estat trucades amb Photoshop sinó es correspondrien amb el resultat final de la sessió de maquillatge a la que es va sotmetre el líder d'Ara Reus.
Jordi Cervera en una foto recent, més formoset. FOTO: La seva dona
Els cartells i banderoles de Cervera haurien provocat -presumptament- cinc infarts, divuit crisis d'angoixa i el desmai de la seva senyora que es va témer el pitjor quan les va veure. De moment no s'han hagut de lamentar més incidències, encara que ahir a la tarda Sharon Bialy, directora de càsting de la famosa sèrie de TV The Walking Dead, hauria trucat a Cervera per oferir-li un paper a la propera temporada.