dimarts, 12 de maig del 2015

ERC TORNA A REVOCAR LA CANDIDATA

L'EXECUTIVA ENCAPÇALADA PER ALBERICH HO TORNA A FER


REDACCIÓ.- Diuen que "no hay dos sin tres" i -segons informa Reusdiari- la secció local d'ERC a Reus, després de revocar el passat mes de desembre el candidat que havien escollit en primera instància el 2013, avui per sorpresa han començat a penjar les banderoles d'un nou líder: Josep Marrasé, que ja és cap de llista d'ERC al Vendrell. La presidenta local, Ester Alberich, ha manifestat que "tot i ser molt precipitat, els militants i les militants d'Esquerra entenem que no ens podem presentar a les eleccions amb una xica guapeta de cara però sosa del cagar i li hem demanat al company Marrasé que faci un sacrifici per la pàtria". Així mateix, ha afegit que "la resta d'integrants de la llista no han de patir per la seva cadira". Marrasé, per la seva banda diu que "intentaré compaginar ambdues regidories perquè els plenaris municipals del Vendrell es fan en dilluns i els de Reus en divendres. Encara em queden tres dies lliures per si alguna secció local més necessita que encapçali la seva llista de ciutat".
Les banderoles amb el nou candidat d'ERC Reus aquest matí. FOTO: Pillada de Reusdiari.cat
La ja ex-candidata ha manifestat la seva decepció amb ERC i amb Alberich a nivell personal: "No ho entenc. Si érem tan bones amigues i tal. Ens explicàvem intimitats dels nostres homes i tot...". Noemí Llauradó no descarta donar suport a alguna altra llista ara que l'han fotut fora de males maneres.
El més curiós és que Llauradó ha estat revocada just l'endemà d'haver presentat les línies mestres del seu programa electoral en un acte als Vermuts Rofes en què compartia escenari amb Josep Mª Terricabras. Així mateix, l'anterior cap de llista -Àlfred Pitarch- va ser acomiadat després de ser presentat pel mateix Oriol Junqueras en un míting al teatre Bartrina.