dilluns, 2 de juliol del 2012

INNOPOLY, EL JOC DE L'ANY

INNOPOLY, el joc de taula de la temporada. No et quedis sense. Ells ja s'ho han quedat tot.
REDACCIÓ.- Com que a Reus treiem profit de tot, i qui no fa samarretes es munta un llibre, l'equip comercial d'aquesta revista ha encarregat el disseny i confecció d'un nou joc de taula que ha de fer furor a les sobretaules d'enguany, i de passada, ens ha d'omplir el compte corrent de calés.

La Cua de Lluç es complau a presentar-vos l'INNOPOLY, el joc que et permetrà lucrar-te de forma ràpida a costa de les arques de la ciutat. El reglament de joc és senzill (de fet, l'hem redactat en mitja quartilla): Pots emetre factures falses, contractar amics, saludats i coneguts que alhora, et retornaran el favor llogan-te immobles que tinguis en desús; pots construir instal·lacions diverses per la ciutat i passar-ne la factura dues vegades o tres (com a constructor, com a assessor i com a mantenidor, etc.) o fins i tot, col·locar el germanet al CAER, donar-li un despatxet i que vagi fent fenyeta, sense cansar-se gaire, eh? Això sí, has de vigilar amb els regidors de l'ajuntament que, de vegades -poques-, fan preguntes inconvenients.

Qui ha dit que fer de Prat és fàcil? Amb l'INNOPOLY sabràs la feinada que porta amagar els txantxullos a dos equips de govern sencerets!!!