dijous, 5 de febrer del 2015

TAPIAS ES DECLARA A GIBERT

L'ARTICULISTA DEL PATUFET GLOSSA EL SEU AMOR AL CANDIDAT DE NOUDEREUS

REDACCIÓ.- El que era un secret a veus es va materialitzar ahir al vespre en la reunió preparatòria de la investidura de Lluís (Guapuuu!!!) Gibert com a nou cabdill de la formació NoudeReus (que ara no sabem si s'escriu aixins però ens sona més a coral del Oh, Happy Day! que a una formació(?) político-cívico-socio-transversal, i tal). El Sr. Tapias del nostre cor, ganxets i ganxetes, va assistir a la sala on tenia lloc l'assaig i, mentre les sastreses Nula (Fail, pels amics) i Valls acabaven de repuntar els baixos de la capa del líder suprem, va arrencar-se -ukulele en mà, mentre en Rius li portava el compàs amb les palmes- una cançó d'amor que va fer plorar tots els allí presents sense excepció.
Gràfic de la declaració trobadoresca de Tapias a Gibert davant la concurrència dels NoudeReus. FONT: Nimformàtic
Superada l'emoció del moment es va poder veure com Gibert i Tapias parlaven més íntimament en un raconet de l'estança. Rius, Valls, Nula i altres s'ho miraven amb una barreja de tendresa i enveja sana (Molt sana, eh! Que a ReusdeNou hi ha un bon rotllo que buenu!) mentre un despistat Salvi Batlle picava unes patatetes de cal Laurie que algú va oblidar sobre la taula.
Moment íntim entre Gibert (esquerra, sense segones intencions, eh?) i Tapias (dreta). Qui deu ser el de la barba que s'ho mira amb desconfiança? DIBUIX: El cambrer del Círcol
L'enviada especial de La Cua de Lluç va poder esbrinar el format sorpresa de la campanya que els DeResdeNou estan ultimant de cara a les eleccions municipals d'aquest maig vinent.
Continuarem informant.


2 comentaris:

ton tapias ha dit...

Tot el que feu,ho signaría de bon grat....Com ho he de fer per tenir-ho en suport paper????

La Cua de Lluç ha dit...

Si traiem algun full en paper us arribarà segur o el trobareu a http://elcapdellusenpaper.blogspot.com.es/