dilluns, 8 d’agost del 2011

UN TREN BALA XINÉS SE'N VA A KAGAR

EL TREN BALA ES DISPARA PER ACCIDENT

REDACCIÓ
En poc més d'un mes ha tornat a passar. El tren bala que uneix Xangai amb Nanjing s'ha disparat per accident aquesta matinada a les 6:45 AM, hora local. Les primeres investigacions indiquen que el dispositiu d'acceleració ha sofert una sobrecàrrega que ha fet que el tren sortís disparat a una velocitat de 3 Match (3.672 km/h) en línia recta. Després de 3 hores de vol rasant en trajectòria rectilínia, el tren ha entrat follat a l'estació de Kagar (Rheinsberg, Alemanya) on l'ha aturat el topall de la via. No s'han hagut de lamentar víctimes mortals i només s'ha hagut d'atendre una cinquantena de passatgers amb aparents atacs d'ansietat, encara que algunes autoritats mèdiques asseguraven que "els xinesos ja la fan aquesta cara".
Els experts alemanys avaluen les destrosses ocasionades pel tren "Made in China". FOTO: Txek Van Destrossen
La majoria de passatgers del tren han aprofitat l'avinentesa per demanar asil polític i quinze ja han muntat sengles basars xinesos prop de l'estació de Kagar.
Es dona la circumstància que l'estació s'havia fet famosa perquè es podia anar de Repente a Kagar en poc menys de 19 minuts i per només 2'85 € de despesa.