dilluns, 28 de gener de 2008

DESCOBRIM EL DESTÍ DEL VI DE MISSA

REDACCIÓ
El periodisme és una professió que es nodreix de vocació. La Cua de Lluç -màxim exponent del periodisme seriós- ha descobert els autors del robatori de 53.000 litres de vi de missa dels magatzems Muller. Una part de la mercaderia va ser distribuida entre alts càrrecs del PP, encapçalats pel mateix Aznar. La resta, va ser repartida de franc en les dues trobades en defensa de la família que es van celebrar a Madrid -el 30 de desembre- i a Barcelona ahir mateix. El fet que ambdues concentracions anessin acompanyades d'una missa per a tanta gent va fer sospitar la Guardia Civil que ja ha obert diligències. Per altra banda, ara s'entén l'èxit de les convocatòries..., sinó, què hi fot tanta gent defensant la família tra-di-cio-nal? Si amb mitja família no ens hi parlem i l'altra mitja fot més nosa que servei... S'ha d'anar begut per sortir a defensar la família dels c...! Vet aquí on va anar a parar el vi de missa...

De tothom és sabuda l'afició per la botella de l'ecs! president Aznar. La Botella en canvi, prefereix el tabac, que fa més fum...2 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

És clar! Com no hi havíem caigut abans...

Sort en tenim de les vostres línies d'investigació que han conduït a descobrir amb tanta rapidesa on ha anat a parar el vinatxo mangat.

Seguiu així!

Jobove - Reus ha dit...

no podia ser d'altra manera, gràcies companys, així hi haurà més vi del bo per naltros, si aquests paios es beuen el vi dolç els hi cauran les dents corcades, que es fotin !!!!

salut !!