divendres, 4 de maig del 2007

LA PRIM ACCEPTA EL REPTE!

REDACCIÓ
En Jordi Cisa, com a Cap de campanya de la PRIM-FIC ens ha fet arribar aquest correu:

"Benvolguts companys del Cap de Lluç,
He rebut el vostre correu referent al xat-entrevista amb els caps de llista de les formacions municipals reusenques i us donem les gràcies per donar-vos l'oportunitat de manifestar les nostres propostes en una pla d'igualtat amb la resta d'alcaldables.
Des de la PRIM estem oberts a col·laborar amb la vostra revista i acceptem la vostra invitació. Per aquest motiu ens agradaria que ens fessiu arribar, el més aviat possible, el guió dels temes que voleu tractar, així com el dia i hora del xat-entrevista per a coordinar l'agenda d'en Josep Maria Pujol.
Agraïnt-vos una vegada més el vostre oferiment, rebeu una cordial salutació,
Jordi Cisa
Cap de campanya de la PRIM"

Molt agraïts. Ja en tenim 1 de 7. Per cert, ja ens perdonareu però als de Democrasia Nasional no els hem convidat perquè ens temem que si s'han de posar a configurar el software del xat igual els agafa un derrame cerebral i no voldríem ser responsables de la pèrdua de vides de mamífers.

7 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

Ànim ja només en falten sis, com sempre passarà fallaran els mes grans, sinó al temps. Colla de brétols !!!!

Sort companys !!!

SUPRUNAMAN ha dit...

Jo estic veient que hi ha bastanta prepotencia entre els partits grans, com que es pensen que tenen el seu lloc assegurat, no cal fer segons que. En canvi la gent de la PRIM s’ho ha de currar de valent.
Crec que serà molt interessant seguira la campanya electoral de la PRIM

Anònim ha dit...

Jo entrevistaria el Cisa. A quin any va perdre la virginitat... Si va ser a l'IMAC... Si pensa que d'aqui a quatre anys també es pot passar al PSC, com el Machado a fet a CiU...

Anònim ha dit...

Ah... m'deixat una hac a ha. I també una pregunta important: d'on li ve l'afició per la caganofília? Té alguna cosa a veure amb la política?

Anònim ha dit...

Això no funciona, se m'ha menjat "he".

Anònim ha dit...

Per l'entrevista als d'Esquerra, potser seria millor demanar-la a qui ocupa el tercer lloc de la llista. No us sembla? Segur que s'hi apunta.

Anònim ha dit...

Què vol dir que els heu d'enviar, prèviament, el guió de l'entrevista? On s'ha vist que una entrevista estigui preparada? Que es pensen que us mameu el dit?