divendres, 15 de juny del 2007

L'ESTRENA DEL CAP DE SETMANA


per NIMFORMÀTIC
Demà a les 12 del migdia s'estrena a la casa de la vila la novetat -?- de la setmana: Tripartix Reloaded. Una recàrrega del tripartit conformat per PSC-PSOE, ERC-AM i ICV-EUiA, que si ho ajuntes sembla el codi d'instal·lació del Windows Vista -PSCPSOEERCAMICVEUIA-. La pel·lícula és la versió 3.0 de la fórmula que ha funcionat en els darrers vuit anys a Reus, però amb la novetat que en el paper de bessons hi tenim en Pellizer i en Mall-old. La Persélegret -exhuberant ella- provarà de captar l'atenció d'en Perex per a gelosia de l'Empiritry. Mentrestant, en Morphiz anirà oferint pastilletes blaves a tort i a dret. Aquí us avancem el postert del flim. Per cert, a que no sabeu qui fa d'agent Smith?
Ah, sí! Ens n'oblidavem: en Paris encara pedala...

7 comentaris:

La Cua de Lluç ha dit...

Acabem de publicar la notícia i ja hem rebut una oferta del Xavi Domínguex per portar la imatge de campanya de l'alcalde al 2011.
Gràcies, però no gràcies. Que no ens podríem contenir el riure i el Photoshop ja se'ns va rebotar amb aquest trucatge que ha superat els Mb de paciència-RAM disponible.

Anònim ha dit...

Espero que els hi passi el mateix que al final de la triologia. De moment la Felip cap a casa, perque s'ha quedat sense el caramelet que li havien promes...

Comença bé el tripartit!!!!

Jobove - Reus ha dit...

CUA a veure si espevilem, QUE TE HAS DORMIDO COÑO !!!!!!!

Anònim ha dit...

Sou molt bons. Endavant i foteu força canya. Salut.
Lo Consueta de Reus.

Jobove - Reus ha dit...

diuent per aquí que el poder us ha silenciat, que ens contesteu cua

La Cua de Lluç ha dit...

El que ens ha silenciat són les vacances. Que no hi ha manera de reunir el personal de la redacció. Cagundena!

Anònim ha dit...

la cua de lluç ha mort?