divendres, 11 de maig del 2007

INICI DE CAMPANYA JUANTXI

REDACCIÓ
Hem volgut evitar comparacions fàcils entre l'inici de campanya electoral i el del Festival Trapezi. Amb tot, i trencant tots els pronóstics, la CORI va ser qui -sense proposar-s'ho, tot s'ha de dir- va marcar el ritme de l'inici de la campanya per les eleccions municipals d'ahir a la mitjanit. Els hooligans de CiU van irrompre a la plaça de la Llibertat cridant a tot pulmó "Pellicer, Pellicer, alcalde Pellicer". Les masses proletàries del PSC van respondre amb el suat "visca, visca, Reus socialista". Els d'Iniciativa-etc s'ho miraven estupefactes i els d'ERC intentaven no perdre roda ni perdre candidata que, amb tot el sarau intentava fer-se un lloc a cops de vano davant la càmera de Canal Reus. Els de la PRIM tirant coets -com han fet fins ara- i de Ciutadans en vam veure una gorra taronja i un pal de fregona. L'Ariel Santamaria i els mariatxis contractats van esforçar-se per captar l'atenció dels presents però, com aquells activistes antiglobalització que es posen divendres i dissabtes al carrer de Monterols per advertir-nos dels mals del món, ningú els va fer cas. A la fi, les brigades del PPC van fer acte de presència amb somriures allargats en excés i crits de "Mallol, Mallol, Mallol".
Segons ha pogut saber aquesta revista, el cantant i candidat Ariel Santamaria ha estat ingressat tota la nit a urgències de l'hospital de Sant Joan amb un atac d'ansietat depressiva. De fet, se'l va veure marxar de la plaça llibertat capcot, plorós i somicant: "M'ho han copiat tot, tooot!". Esperem que es recuperi per tornar la campanya a nivells de sensatesa més adequats.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de sense proposar-ho no sé si l'encertes, aquests en porten moltes d'intencions...PQ no surts de l'armari i et fas de la CORI Capdelluç?´Segur que hi voldries ser. Va...no pateixis no passa res, t'acceptaran tal com ets. Com diu l'Ariel Everybody's Juantxi!

Anònim ha dit...

Pel comentari de més amunt: del teu se'n diu "tenir ull". Però, com els tres els tinguis igual..., et nomenaran "Ceguet escaldat major del regne".

Jobove - Reus ha dit...

Vinga !!! capde lluç estas a l'onda, ja comences a tindre crítica, aixó vol dir que vas pel bon camí, salut i república, segeix així

Jobove - Reus ha dit...

segueix i no segeix(aquest idioma)

Anònim ha dit...

Pel comentari demés amunt: tu tens més ull, però no més de tres. El Cap de Lluç no és monàrquic, ni republicà, ni àcrata: té cap, però el seu és pelat. Per no tenir, ni escates, no té.

Anònim ha dit...

DE/MÉS

Anònim ha dit...

Perdó.

Sr.Martínez ha dit...

Això, sortim tots de l'armari! uns es faran de la CORI, d'altres d'ERC, uns poquets de C's (poquets, poquets...), algú d'ICV-Els Verds i ningú se n'amagarà mai més. Comences tu, anònim?