dijous, 17 de maig del 2007

ENS EL TALLEM A RODANXES

REDACCIÓ MENYS UN
Coincidint amb el Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació, a la redacció del -fins avui- Cap de Lluç, s'ha produït una fractura digital de les bones. Resulta que el -fins avui, també- Director amb disfuncions que és del Pleistocè inferior, o en altres paraules: de l'època de les tisores i el pegamento Imedio- no acaba de "veure clar aixòs de l'hipernet, o de l'insernet o com recoi en digueu, hòsties!" i s'estima més deixar estar els temes de navegació i afers marítims per "un altre any, o un altre lustre, o una altra dècada...," o centúria -afegim-. De fet el tema dels mariscos i similars, (vegi's almejes i xirles) ja fa temps que només el toca en revistes especialitzades del ram. L'home diu que ja ens volia avisar amb un correu electrònic però no va "trobar la ranura de les cartes a l'ordinador dels nens".
Així doncs, en reunió del consell editorial de la revista hem decidit partir-nos el Lluç: ell es queda el Cap i nosaltres la Cua. Quedi clar doncs que aquesta publicació digital és hereva putativa -branca juvenil- de la revista carnavalera El Cap de Lluç que tornarà a sortir un altre dia, si vol.



A la imatge, l'ordinador a mida que li hem regalat, perquè vagi practicant.
FOTO Bill Gates

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens sorprenia... Ara entenem perquè aquest Lluç era tan asexuat.

Jobove - Reus ha dit...

llarga vida al cap de lluç i benvingut la cua de lluç, que esperem sigui tan mordaç com el cap

La Cua de Lluç ha dit...

\\\Per l'anònim:
Heu tocat el crostó a l'Anna de Lesbos. Literalment ha dit: "Asexuada jo? Asexuada jo?"
Que no ens pasi res.

\\\Per Te la mà Maria:
Els que estavem darrera el teclat encara hi som. El director s'esperarà a l'edició en paper del proper carnaval. Hem quedat amb ell que quan vulgui ens pot fer arribar les seves cròniques

Anònim ha dit...

Nota del co-CAP:

Ni decapitació ni esquarterament, ben senzill: una adequació a la realitat.
Una acumulació d'obligacions sexuals m'impedeix seguir "treballant-me" la insaciable Anna de Lesbos i els demés "membres viciosos" de la redacció.
Prometo pel més sagrat (?) que quan tingui un forat -més ben dit: quan no el tingui- serà un altre plaer per a mi col·laborar per escrit amb La Cua de Lluç.

El co-CAP.