dimarts, 24 de maig del 2011

STRAUSS-KAHN ENXAMPAT?

REDACCIÓ
En exclusiva per a aquest ditgital, el nostre enviat especial a New York ha pogut obtenir la fotografia més inculpatòria de l'afer sexual del president del FMI. Segons sembla, el mateix DSK hauria fet la foto amb el seu mòbil i l'hauria penjat al seu Facebook per error. Segons sembla, els investigadors de l'FBI, atabalats amb tot el catàleg de proves CSI, haurien passat per alt aquesta evidència, que el nostre company ha trobat amb el seu senzill ordinador. Ara que ens la mirem bé, però, ja no sabriem dir si la cambrera s'hi va posar bé o ell la va enxampar per sorpresa. Ja ho tenen això les fotos. En qualsevol cas, el nostre corresponsal assegura que la imatge és autèntica..., no?

FOTO: Dominique Strauss-Kahn. Copiada del seu facebook.

dilluns, 23 de maig del 2011

NINSVÖTN: UN NOU VOLCÀ A REUS

FOTO: Josep Baixes O'khé, en vol rasant amb una avioneta del CESDA.

per ANNA DE LESBOS

Aquesta matinada passada, coincidint amb els resultats de les eleccions municipals d'aquest diumenge, s'ha pogut escoltar al centre de la ciutat i carrers adjacents, un gran estrèpit al que han acompanyat un seguit de trons. En primera instància, els corresponsals dels diferents mitjans de comunicació i difusió informativa hem atribuït el fenòmen als laments dels militants del PSC, d'ICV-EUiA i d'ERC. En desplaçar-nos als carrers del darrera de l'ajuntament de Reus hem pogut observar, astorats, com uns esvorancs fumejants havien aparegut allà on hi havia els locals de campanya d'aquests partits. Aquest matí, el patronat dels Museus de Reus ha enviat un expert protegit amb una màscara de soldador i embolicat en paper-albal per tal de determinar les causes d'aquest impressionant esdeveniment natural. No es descarta que algun alt dirigent polític hagués entrat en erupció un cop s'ha conegut la composició del nou consistori.
Per aquest motiu s'han suspés tots els vols que havien de sortir de l'aeroport de Reus i s'ha restringit el trànsit aeri al Camp.

TOTA LA VERITAT SOBRE ALÍCIA

REDACCIÓ
El servei d'indocumentació de La Cua de Lluç ha pogut obtenir en exclusiva les imatges de les càmeres de seguretat de la seu del PPC de Reus, just el dia que es va celebrar -o això se'ns va dir- l'assemblea d'elecció de la cap de llista popular, que prenia el relleu després de 24 anys al incommensurable M. Àngel Lopes-Mallol. No va ser precisament una trobada plàcida i la candidata Alegret va fer servir les seves arts més contundents. Aquesta humil redacció no ha pogut penjar el video abans perquè el nostre enviat especial s'ha passat amagat les darreres tres setmanes, per tal de no ser descobert. Concretament va poder escapolir-se al lavabo d'homes de la seu del PPC i es va amagar a l'armariet de les escombres i els motxos. Des d'aquestes línies volem desitjar-li una ràpida i feliç recuperació ja que el nostre home encara no s'ha refet de la visió de la Dulors Conte fent pipí.

dimecres, 11 de maig del 2011

NOU CANAL DE TV DE LA CUA

REDACCIÓ
Davant la publicació de dos videos virals de campanya, els membres més erectes de La Cua de Lluç ens hem sentit dolguts en el nostre orgull més genital i hem decidit contraatacar amb la nostra pròpia producció torracollons. De fet, ja posats hem estrenat el nou canal de televisió La Cua de Lluç eTVeu. Vaja, una nova forma de tocar els webs a la gent.
I quan el Nimformàtic es decideixi, obrirem un compte de twitter. Que es veu que si no en tens, no ets ningú a la vida i tot això. Apa doncs, que hem tornat. Poseu-vos calcetes netes que prometem que n'hi haurà per tothom.