dissabte, 23 d’octubre del 2010

QUE VE EL PAPA!!! APARTEU LES CRIATURES!!!

REDACCIÓ
Davant la imminència de la visita papal a la ciutat comtal, aquest magazín ditgital vol advertir la població, i en especial aquelles famílies amb canalla petita, que procurin mantenir-los allunyats de la multitudinària presència de bisbes, cardenals i d'altres membres de la cúria eclesiàstica, que la cosa té més perill que el Duque de Feria a la Festa dels Supers.
Podeu NO ASSISTIR a l'esdeveniment a través del Feisbuc.

dijous, 21 d’octubre del 2010

LA VERITABLE HISTÒRIA D'ERC

per NIMFORMÀTIC

Us presentem en exclusiva el document audiovisual que obre noves explicacions a la crisi d'ERC d'aquests darrers dies. El document està en una llengua desconeguda. Ara comencem a comprendre com és que als polítics mai se'ls enten res.

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

divendres, 8 d’octubre del 2010

OBREN EL MOMIO DEL PRIM I CONTINUA MORT

REDACCIÓ
Diversos polítics -com els agrada autoanomenar-se- van presenciar ahir l'escenificació (la de debó va ser dilluns, 4) de l'obertura de la tomba del general Prim. Segons van poder constatar, el momio continua mort, però ells es van voler fer els vius. A l'acte d'obertura hi va assistir un familiar que va recordar que l'any 1971, quan ja es van obrir les restes, el seu estat era millor. Ja ho tenen això els morts, que mai més fan la mateixa cara que el primer dia, ves! Segons informen els tècnics, la degradació del mausoleu, podrien provenir del propi momio. Mala sang que tenia l'home.

FOTO: Reusdigital

dijous, 7 d’octubre del 2010

EL MILLOR ÇINEMA AMB EL LLUÇ

REDACCIÓ
Amb la voluntat d'oferir als nostres lectors els mateixos serveis que un diari d'informació "convencional" (és a dir, políticament dependent) La Cua de Lluç llença la promoció Çinema Lluçium. A partir d'aquest diumenge us podreu descarregar les mateixes pel·lícules que ja ven La Vanguardia però en CATALÀ!
Us avancem les endarrerides (cliqueu el títol per obrir la pàgina de descàrrega)

L'últim samurai














Ocean's eleven














La tempesta perfecta













Màtrix